Köszöntő


Kedves Barátom!

Egy különleges találkozóra hívogatunk Téged. Egy találkozóra, amely egyszerre evangélikus, országos, ifjúsági és mellette nyitott, befogadó, teli sporttal, szórakozással, pihenéssel, játékkal, különleges előadókkal és zenekarokkal és nem utolsósorban igeközpontú.

Vajon lehetséges ez egyáltalán? – teheted fel a kérdést. Vajon létezhet egy olyan hely, ahol egyszerre élheted át hatalmas koncertek nyüzsgő forgatagát, nyári táborok csendes varázsát, templomok Isten felé vezető meghittségét és a közösség felemelő erejét?

Amikor fiatal voltam én magam sem hittem, hogy létezhet ilyen találkozó. Aztán elmentem egy Szélrózsára és megtapasztaltam ennek a találkozónak a varázslatos hangulatát. Ezt kínáljuk neked is. Egy lehetőséget a nyár kellős közepén. 

Több mint 1000 fiatallal együtt. Lehetőséget barátokkal együtt lenni, új embereket megismerni, mellette szórakozni és Istenre figyelni.

Ehhez pedig nem kell elvonulnod a világtól, hisz a 2018-as Szélrózsa egy kisváros kellős közepén, Bük központjában kerül megrendezésre a művelődési ház és az iskola területén, közel az evangélikus templomhoz, melynek udvarán verjük fel sátortáborunkat. Aludtál már egy templom tövében? Ha még nem, itt a lehetőség.

Adj egy esélyt a Szélrózsának! Lájkold Facebook oldalunkat, regisztrálj a találkozóra, böngészd honlapunkat, nézd meg folyamatosan frissülő programkínálatunkat és ígérjük, nem fogsz csalódni!  Mert mi, akik szervezzük a 2018-as Szélrózsát szívből és igazán azt szeretnénk, hogy mi legyünk 2018 nyarának legtutibb programja! Várunk a vas megyei Bükön 2018. július 25-29-ig!

Szeretettel: Pongrácz Máté (Szélrózsa – lelkész)