Szeli Noémi

Szeli Noémi vagyok, a 2018-as Szélrózsa koordinátora.
A fotón látható frizbi jelentése számomra egyrészt annak a reménysége, hogy ismét a Balaton partján lehet a következő találkozó, ahol csodás környezetben játszhatunk vele.

Másrészt a frizbi játékszabálya szerint a csapat célja az, hogy úgy szerezzen pontot, hogy az egyik játékos bedobja a korongot a támadott zónába, és ott egy csapattársa elkapja azt. A dobójátékos nem futhat a koronggal, de azt bármelyik irányba, bármelyik csapattársának passzolhatja. A Szélrózsa presbitériumában én leszek a dobójátékos. Az a feladatom, hogy tudjam, mikor kinek kell passzolnom a korongot, hogy egyre inkább összehangoltan tudjon működni a csapat, hogy hétről hétre dinamikusabban játsszunk együtt.

A legkedvesebb Szélrózsám a soltvadkerti. Akkor szerkesztettem először a programfüzetet. Ott kezdődött a barátságunk Mátéval és Palival. Ott volt az első Ifisziget. Ott éltünk át egy meghitt Tamás-misét. Fantasztikus érzés volt ott együtt szárnyalni.

A kezemben található rózsaszín doboz az imadobozom. Mozgalmas időszak elé nézünk, így különösen fontos, hogy “szüntelenül imádkozzunk”, és megnyugtató tudni, hogy “erős vár a mi Istenünk

Elérhetőség:

Szélrózsa koordinátor

Magyarországi Evangélikus Egyház
Gyülekezeti és Missziói Osztály
1085 Budapest, Üllői út 24.

Mobil (flottás): +36 20 775-2475
Mobil: +36 30 657-0049
E-mail: szelinoemi1@gmail.com
E-mail: noemi.szeli@lutheran.hu