Előadások


A fiatalok számára is ismert előadókat hívtunk meg, akik a saját élettörténeteikkel hiteles példát adnak a hallgatók számára, s közelebb visznek bennünket szerető és megváltó Istenünkhöz.


Ribárszki Ákos


Programok:


Gáncs Kristóf – Mégis


Helyszín: Átrium színpad
Időpont: csütörtök 10:30-11:30

Gáncs Kristóf az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója. Szinte nem telik el hét, hogy ne hallanánk arról, hol és hogyan segítenek az „ökumenikusok”: szegénység elleni küzdelemről, katasztrófák károsultjainak megsegítéséről, bántalmazottak támogatásáról, iraki üldözött keresztyének megsegítéséről... De vajon mi a közös bennük az egyházi emberektől a rocksztárokig, az olimpiai bajnokoktól a nyugdíjas önkéntesekig, hogy minden különbözőség ellenére MÉGIS egy közösséget alkotva képesek az összefogásra? Mi a szerepe a közösségépítésben a 21. századi kommunikációnak és mi lehet a miénk? Erről hallhatjuk Kristófot csütörtökön az Átrium színpadon.

Pál Feri – FORDULAT: a változás kulcsa


Helyszín: Átrium színpad
Időpont: péntek 10:30-11:30

Pál Feri atya, római katolikus pap, mentálhigénés szakember beszél életünk ” MÉGIS” helyzeteiről. Amikor mégis van lehetőség a továbblépésre, mégis van esély a változásra, mégis kapok egy új esélyt a ballépéseim után, mégis van bocsánat a bűneimre. És Neked mi a mégis helyzeted? Gyere el pénteken az Átrium színpadhoz és tudd meg Pál Feritől!

Mező Misi – Mégis


Helyszín: Átrium színpad
Időpont: szombat 10:30-11:30

Mező Misi, magyar énekes, zenész, a Magna Cum Laude együttes énekese beszél saját életéről, megtéréséről, teológiai tanulmányairól. A világ forgatagában élő zenészt hogyan ragadta meg MÉGIS Isten keze? Hogyan tehet MÉGIS bizonyságot egy rockzenész Isten szeretetéről? Hogyan szolgálhat a zenén keresztül a fiatalok között? Mindezekről kérdezzük Mező Misit szombaton az Átrium színpadon.