Fogyatékkal élők - MEVISZ


Lassan mozgó, sok minden iránt érdeklődő egyesület vagyok. Legjobb barátom az Evangélikus Egyház. Kedvenc tevékenységem a Bárkával való hajózás. Ez nagyon sok kihívást rejteget, néha hasonlít egy túlélőtáborhoz. Ha érdekel, keress a Csillagsátornál ebéd után (a LP mellett), vagy a sportpályán a megadott időpontokban! Üdvözlettel: MEVISZ
 
A MEVISZ szervezésében szeretnénk főleg játékos, kreatív, aktív formában megmutatni a fogyatékkal élők és segítőik tevékenységét. Pl.: óriás(i) társas, egyéb játékok kicsit másképp, bárka wellness (tüskéken lépdelés, masszírozólabdák), kerekesszékek kipróbálása, vetélkedők és nyeremények.
 
Várunk téged is a Lehetőségek Piaca mellett, a Csillagsátornál! :)

Programok:


Társasjáték székben ülve


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: csütörtök 14:00-15:30

A Mevisz óriás(i) társasjátéka már több helyen bemutatkozott és mindenhol mosolyt csalt az emberek arcára. Most a Szélrózsa résztvevőin (tehát rajtad) a sor, hogy 10-15 perc alatt végigjárják az utat. Ha bátor vagy, te is beszállhatsz!

Kerekessport


Helyszín: Sportpálya
Időpont: péntek 11:00-12:30

A mozgássérültek is tudnak sportolni. Gyere el pénteken a beszélgetések után és az ebéd előtt a Sportpályára! Kipróbálhatod, milyen labdajátékokat játszani kerekesszékesekkel. Nézzük meg, te mire vagy képes székben ülve! :)

Meglepi!!!


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: péntek 14:00-15:45

Egy kis meviszes meglepetés vár rád. Gyere el, légy kíváncsi és merész, és nem bánod meg!

Kerekasztal kerekesszékkel, avagy milyen az élet székben ülve?


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: szombat 11:00-12:30

Hogyan lehet hétköznapi tevékenységeket folytatni egy gurulós székből? Milyen onnan a világ?
 
Kötetlen beszélgetést tervezünk a Mevisz egyik kerekesszékes képviselőjével. Olyan komoly vagy vicces témákat feszegetnénk, amelyek téged is érdekelhetnek. Kérdéseidet te is felteheted előzetesen írásban vagy akár ott a helyszínen is.

Van számunkra akadály?


Helyszín: Csillagsátor
Időpont: szombat 14:00-15:45

Mindenki előtt vannak akadályok, ebben biztos, nem különbözünk kerekesszékesek és két lábon járók. Vicces, de megvalósítható feladatokkal várunk a pályánkon. Ha vállalkozó szellemű vagy és kellően vagány, itt a helyed! Ígérjük, a nyeremény sem marad el!