Adna Café


Nyitvatartás: szerdától szombatig 07:00-23:00
 
Ablak vagyunk a világra, ahol a drogmisszióban végzett munkánkat megmutatjuk másoknak. A Török Pál utcában található kávézónkban néhányan szintén felépülőben lévő szenvedélybetegek, így próbáljuk segíteni a társadalomba való visszailleszkedésüket. Azt szeretnénk, hogy az Adna helyet kapjon a legjobb budapesti kávézók között, és közben az ott dolgozó keresztyén stábon keresztül a misszió munkája és Isten kegyelme is megismerhetővé váljon.
 
Ezt a szemléletet és az Adna minőséget hozzuk el neked a Szélrózsára is. Képzett baristáink speciality kávéból készítik neked a hideg és meleg kávékat. Ezen kívül limonádéval, smoothie-val és forrócsokival várunk téged.
 
Ételeink megtervezésekor az egyik fő szempont a közösség megélése volt. Így a fesztiválon olyan ételeket is fogyaszthatsz majd nálunk, melyek elkészítése a belvárosi környezetben nem feltétlenül lehetséges. Szakácsaink ugyanis a drogterápiás intézet lakóival összefogva várnak téged az asztalközösség megélésére. Ahogy a közös étkezés jó lehetőség arra, hogy megismerjük egymást, számunkra is jó lehetőség és új élmény ebben a kiteljesedett csapatban elkészíteni az ételt.
 
Gyere, legyél közösségben nálunk, kapcsolódj ki vagy pörögj fel, beszélgess arról, ami a fesztiválon történik veled, érezd jól magad!

Programok:


Esti asztalközösség az Adnában


Helyszín: Adna Café
Időpont: szerda,csütörtök,péntek,szombat 19:00-22:00

Vacsoraidőben, az áhítat után az asztalközösségé a főszerep nálunk. Egy nagy bogrács egytálétellel készülünk a közös étkezésre. Éljük át az együtt töltött idő ajándékát ebben a közösségben! Szeretettel várunk!

Teljesértékű reggeli az Adnában


Helyszín: Adna Café
Időpont: csütörtök,péntek,szombat ,vasárnap 07:00-08:45

Szeretnénk, ha lehetőséged lenne egészséges, ugyanakkor teljesértékű reggelit fogyasztani a fesztiválon. Minden reggel hideg vagy meleg reggelivel várunk téged. Joghurttal és gyümölcsökkel megbolondított müzlit vagy meleg zabkását készítünk neked, amit aszalt gyümölcskeverékkel, vagy olajos magvakkal tehetsz még teljesebbé.

Élő könyvár


Helyszín: Adna Café
Időpont: csütörtök,péntek,szombat 14:00-18:00

Nem csak étellel és itallal készülünk, az élő könyvtárban a legkülönfélébb emberekkel beszélgethetsz, hiszen a Magyar Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója élő könyvtár programját is szeretnénk bemutatni neked a fesztiválon.
 
Az élő könyvtár lényege, hogy egykori szenvedélybeteg, különböző függőségekben szenvedő megtért fiatalokkal beszélgethet az érdeklődő függőségekről, a megtérésükről és a változás folyamatáról. Az élő könyvtár nagyon hasznosnak bizonyul mindenkinek, aki csak érdeklődik a téma iránt, vagy szakembereknek, akik találkozhatnak ilyen fiatalokkal vagy családokkal. Az élő könyvtár úgy működik, mint egy átlagos könyvtár, csak itt a fiatalokat és a szakembereket lehet kikölcsönözni meghatározott időre és beszélgetni velük az életükről, felépülésükről.